Vedenkestävät FeelFree laukut ja reput

Facebook

Valmistajat

Valmistajan tiedot

Joustoluotto

FireKnife pin-pack


€34.90

Valitse:
Käteen erinomaisesti istuva värikäs puukko, jonka kahvassa alkuperäinen FireSteel® tulus. Tällä monikäyttöisellä yleisveitsellä hoidat lukuisat eri askareet: vuolet lastuja sytykkeiksi, sytytät helposti nuotion, takan, retkikeittimen tai grillin, leikkaat, voitelet leivän, käsittelet kalan, katkaiset jne. Toimitetaan suojakotelon kanssa, jossa puukkoa voi kuljettaa vyöllä. Puukossa pitävän otteen turvallinen Grip kahva. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi. 
 
Tietoa Original Fire Steel® tulustikusta: 
Sytyttää tulen muutamalla raapaisulla vaikeissakin sääoloissa. Toimii hyvin myös märkänä ja korkeassa ilmanalassa. Soveltuu mm. retkeilyyn, mökkeilyyn, kalastus- ja metsästysreissuille sekä campingiin. Alkuperäistuote, joka on laajalti puolustusvoimienkin käytössä pitkin maailmaa. Tuottaa kestävän kehityksen ajattelua noudattaen 2980°C kirkkaita kipinöitä, jotka toimivat tarvittaessa myös hätäsignaalina. Kesto jopa 3000 sytytyskertaa. International Survival Instructors Associationin virallisesti hyväksymä selviytymisvaruste.  
 
Liikelahjatilaajille tiedoksi: FireKnife on helppo logomerkata tyylikkäästi, eikä sillä ole vaarallisten aineiden postitusrajoituksia. 
Värit: Lime, Sininen, Punainen, Musta, Oranssi, Lila, Pinkki

  • Malli: fireknife
  • Valmistaja: Light my fire

Arvostele tuote ensimmäisenä.  Kirjoita arvostelu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille