Vedenkestävät FeelFree laukut ja reput

Facebook

Valmistajat

Valmistajan tiedot

Joustoluotto

FireSteel 2.0 Scout Cocoshell


€11.90


Tulustikku, jossa ergonomiset kookoskahvat, hätäpilli ja parannettu raapaisulevy. Original Fire Steel tulustikku sytyttää nuotion, takan, retkikeittimen tai grillin muutamalla raapaisulla vaikeissakin sääoloissa. Toimii hyvin myös märkänä, tuulessa ja korkeassa ilmanalassa. Soveltuu retkeilyyn, mökkeilyyn, kalastus- ja metsästysreissuille, campingiin ja työkäyttöön. Tällä tulen tekemisestä tulee nautinto. 
 
Alkuperäistuote, joka on laajalti sotilaidenkin käytössä pitkin maailmaa. Light My Firen kehittämä raapaisulevy, jolla tulen teko on tehokasta. Tuottaa n. 3000°C kirkkaita kipinöitä, jotka toimivat tarvittaessa myös hätäsignaalina. Kesto jopa 3000 sytytyskertaa edustaen kestävän kehityksen ajattelua. Pituus 8 cm. Toimitetaan retail-piikkipakkauksessa. Design by Joachim Nordwall. Valmistusmaa Ruotsi. International Survival Instructors Associationin virallisesti hyväksymä selviytymisvaruste. 
 
Liikelahjatilaajille tiedoksi: FireSteel on helppo logomerkata tyylikkäästi, eikä sillä ole vaarallisten aineiden postitusrajoituksia. 
Kuvat

  • Malli: firesteel 2
  • Valmistaja: Light my fire

Arvostele tuote ensimmäisenä.  Kirjoita arvostelu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille