Vedenkestävät FeelFree laukut ja reput

Facebook

Valmistajat

Valmistajan tiedot

Joustoluotto

FireSteel 2.0 Army


€19.60


Tulustikku, jossa ergonomiset kookoskahvat, hätäpilli ja parannettu raapaisulevy. FireSteel Army on malliston järein tulusmalli, ja sillä tulen tekeminen on helpointa pitkän raapaisupinnan ansiosta. Kesto jopa 10 000 sytytyskertaa edustaen kestävän kehityksen ajattelua. Pituus 10 cm.  
 
Original Fire Steel tulustikku sytyttää nuotion, takan, retkikeittimen tai grillin muutamalla raapaisulla vaikeissakin sääoloissa. Toimii hyvin myös märkänä, tuulessa ja korkeassa ilmanalassa. Soveltuu sotilaskäyttöön, retkeilyyn, mökkeilyyn, kalastus- ja metsästysreissuille sekä campingiin. Tällä tulen tekemisestä tulee nautinto. 
 
Alkuperäistuote, joka on laajalti sotilaiden ja selviytymisasiantuntijoiden käytössä pitkin maailmaa. Light My Firen kehittämä raapaisulevy 2.0, jolla tulen teko on tehokasta. Tuottaa n. 3000°C kirkkaita kipinöitä, jotka toimivat tarvittaessa myös hätäsignaalina. Toimitetaan retail-piikkipakkauksessa. Design by Joachim Nordwall. Valmistusmaa Ruotsi. International Survival Instructors Associationin virallisesti hyväksymä selviytymisvaruste. 
 
Liikelahjatilaajille tiedoksi: FireSteel on helppo logomerkata tyylikkäästi, eikä sillä ole vaarallisten aineiden postitusrajoituksia.

  • Malli: firesteel
  • Valmistaja: Light my fire

Arvostele tuote ensimmäisenä.  Kirjoita arvostelu.

collector footer