Vedenkestävät FeelFree laukut ja reput

Facebook

Collector

FeelFree Gear tuotetietoa

Sateenkestävät, vedenpitävät ja upotuksenkestävät reput ja laukut

Ainutlaatuinen kangas

Toisin kuin muissa markkinoilla olevissa repuissa ja laukuissa, FeelFree Gear on valmistettu supervahvasta kulutuksen kestävästä ja vedenpitävästä PVC pinnoitetusta kankaasta. Ainutlaatuinen kangas antaa laukuille pehmeyden tuntua ja enemmän voimaa kestää hankausta. Tuotteiden ainutlaatuisuus perustuu niiden erilaisiin sisältöä suojaaviin ominaisuuksiin, jotka on suunniteltu tarkoin extreme olosuhteisiin maalla ja merellä.

Kaikki FeelFree Gear reput ja laukut on valmistettu 100% vedenkestävästä materiaalista, joka on myös vahvaa, kulutusta kestävää materiaalia. Materiaali on helppo pitää puhtaana.

FeelFree Gear on valintasi jokaiselle matkalle ja ikimuistoisiin seikkauluihin.

 


 

FeelFree Gear kangas on saumattu liitoskohdista ikäänkuin hitsaamalla ne kiinni erityisellä lämpömenetelmällä. Korkealuokkaisen saumausmenetelmänsä ansiosta, myös laukkujen ja reppujen saumat ovat yhtä vesitiiviitä, kestäviä ja pitäviä kuin ainutlaatuinen kangas.

 


FeelFree Gear reppujen ja laukkujen vedenpitävyys

Älä anna veden tai sateen pilata mahtavaa matkaasi tai upeaa päivääsi - valitse FeelFree Gear!

  • N = ei ole vedenpitävä
  • Level 1 = Sateen kestävä. On vedenpitävää kangasta, mutta saumojen tai vetoketjujen ominaisuudet voivat päästää vettä sisään, jos siihen kohdistuu pitkäaikainen vesialtistus tai upotuksesta johtuva vedenpaine
  • Level 2 = Vedenpitävä kangas ja korkealuokkainen saumausmenetelmä on vedenpitävä. Suojaa sisältöä, jos se joutuu hetkellisesti upoksiin veden alle. Ihanteellinen kosteisiin olosuhteisiin, jossa on vaara kastua, mutta et kuitenkaan aijo uida tämän kanssa.
  • Level 3 = On upotuksen kestävä

Ainutlaatuiset sulkumekanismit antavat lisäturvaa matkatavaroillesi

 

Kohdista laukun yläosan suuaukon kankaat ja kierrä vähintään kolme kertaa laukkua kohden - kiinnitä klipseillä. Sulkumekanismit antavat lisäturvaa sisällölle ja estävät näpistelijöiden pääsemisen huomaamattasi käsiksi matkatavaroihisi.

 


Tämä sulkumekanismi löytyy Dry Tube ja Dry Pack Back tuotteista (paitsi Track)

Kohdista suuaukon kankaat ja kierrä vähintään kolme kertaa laukkua kohti ja nosta reunat ylös ja kiinnitä klipsillä. Saat vedenpitävän ja ilmatiiviin lisäkantokahvan.


Tämä sulkumekanismiominaisuus löytyy Dry Tube, Jazz ja Dry Pack Back tuotteista (paitsi Track)

Kohdista suuaukon kankaat yhteen ja kierrä vähintään kolme kierrosta laukkua kohti. Taita molemmille reunoille ja kiinnitä klipseillä. Ilmatiivis ja vedenpitävä sulkumekanismi.


Tämä ainutlaatuinen kaksisuuntainen sulkumekanismi löytyy ainoastaan Track mallin repuista

  


Reppujen pehmustetut ja mukavat hihnat löytyvät FeelFree Gear Dry Tank, Track, Metro ja Roadster tuotteista

 

Reppujen hihnat on valmistettu umpisoluvaahdosta, mikä tarjoaa pitkäkestoisen mukavuuden painavankin repun kantamiseen. Lisäksi se estää veden imeytymistä ja kuivuu kastuessaan nopeasti.

 

 

 


Tämä lisätukea antava lisäominaisuus löytyy FeelFree Gear Dry Tank, Track, Metro and Roadster tuotteista

   

3D Air Mesh luo kevyen ilmavirran repun ja kantajan välille. 3D Air Mesh on käytössä esimerkiksi irroitettavissa olkaimissa ja selän tuessa. Sitä käytetään parantamaan ergonomiaa ja parantamaan repun käyttömukavuutta.

 

 


Tämä lisäkestävyyttä antava ominaisuus löytyy FeelFree Gear Metro ja Roaster sarjan Pack Back tuotteista

Tämä hieno ominaisuus pitää tietokoneen, tabletin, matkapuhelimen, kynät ja muut olennaiset tavarasi turvassa kastumiselta. Joustaa 15 tuuman kannettavalle tietokoneelle. 

 

 

 


Kaikilla FeelFeer Gear tuotteilla on valmistajan myöntämä kahden vuoden takuu ostopäivästä materiaalin valmistusvirheille. FeelFree Gear pidättää oikeuden joko korjata tai vaihtaa takuun alaisen tuotteen harkintansa mukaan. Meiltä ostamiesi tuotteiden palautus- ja takuuasioissa, ole yhteydessä Oy Tokona Ltd asiakaspalveluun. Lue takuusta tarkemmin toimitusehdoissamme.

 

 

Checkout - Oma maksutapa kaikille