Vedenkestävät FeelFree laukut ja reput

Facebook

Valmistajat

Collector

PANASONIC sähkötyökalut ja paristot

Panasonic on yksi Japanin vanhimmista tekniikan alan yrityksistä. Vuonna 1918 Konosuke Matsushitan perustama yritys kehittää jatkuvasti uusia teknisiä ratkaisuja ja innovaatioita. Tarina alkoi kytkentäliittimestä ja on edennyt huimaa vauhtia.

Panasonic Tools, osa Panasonic Corporationia, on vuodesta 1979 valmistanut akkukäyttöisiä työkaluja kuten ruuvinvääntimiä, porakoneita, sahoja, hiomakoneita ja saumauspistooleita ammattikäyttöön. Panasonic valmisti johdottoman ruuvinvääntimen NASA:lle jo vuonna 1984. Laite oli tarkoitettu avaruudessa tehtäviin korjaustöihin.

Panasonic on valmistanut työkaluja nyt yli 35 vuotta ja fokus on vieläkin teknisissä ratkaisuissa sekä innovaatioissa. Katsomme mieluummin eteenpäin kuin taaksepäin, vaikkakin vakaa pohja tuo turvallisuutta.

Käyttövarmuuden ja suorituskyvyn lisäksi fokusoimme: Ergonomiaan, Painoon, Akkuun sekä kaikkien komponenttien omaan valmistukseen.
NASA:lle valmistamamme työkalut maksoivat huomattavasti enemmän kuin tavalliset käyttäjät ovat valmiita maksamaan.
Panasonic tarjoaa kuitenkin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu samalla periaatteella, huomattavasti huokeampaan hintaan. Panasonicin työkaluille on ominaista ennen kaikkea korkea laatu, kestävyys ja luotettavuus myös äärimmäisissä olosuhteissa. Panasonicin käyttäjälähtöisessä suunnittelussa panostetaan myös muotoiluun, ergonomiaan ja minimaaliseen tärinään, taaten Panasonicin työkalujen käyttömukavuuden ja miellyttävän työskentelyn. Tuotteet valmistetaan osittain tehtaallamme Hikonessa, Japanissa sekä tehtaallamme Shanghaissa, Kiinassa.

Suomessa maahantuontitoiminnan aloitti Oy Wilfa Suomi Ab vuonna 1981 ja hyvin pian aloittamisen jälkeen esitteli markkinoille Panasonicin ladattavat ammattityökalut, silloisella kauppanimellä National, joka 80-luvun puolivälissä sai nykyisen kauppanimen Panasonic. Samoihin aikoihin alkoi tapahtua merkittävää kehitystä ladattavien työkalujen akkukapasiteetissa, latausajoissa ja muissa teknisissä ominaisuuksissa mahdollistaen tuotteiden läpilyönnin myös vaativassa ammattikäytössä.

Nykyään Panasonic työkalujen maahantuonnista ja markkinoinnista Suomessa vastaa ToughTools Finland Oy. Panasonic on koko tämän ajan ollut kehityksen kärjessä omalla erikoisosaamisellaan keskittyen työkaluissa vain ladattaviin malleihin ja niiden kriittisiin erityisvaatimuksiin käytännön olosuhteissa. Tuotekehitys jatkuu edelleen samalla tinkimättömällä tavalla entistäkin parempien tuotteiden ja ratkaisujen luomiseksi ilman kompromisseja vaativaan ammattikäyttöön.

Jousto