Vedenkestävät FeelFree laukut ja reput

Facebook

Valmistajat

Collector

PUTOAMISSUOJAIMET

PETZL

Petzl on ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsa- ja kypärävalaisimet, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen. Yrityksen intohimo näkyy ”Access the Inaccessible” sloganissa; teknisten käyttöopastusten ja selittävien piirroskuvien katsotaan aina olevan osa kokonaisratkaisua. Petzl:n historia alkoi 1936 kun Fernand Petzl halusi tutkia Crollesin alueen luolastoreittejä ja sopivia varusteita ei ollut tarjolla. Hänen kiinnostuksensa turvallisuutta lisääviin tuotteisiin korkeanpaikantyöskentelyssä johtivat keksintöihin, jotka mullistivat vertikaalisen liikkumisen menetelmät maailmanlaajuisesti. Fernand Petzl piti myös pitkään hallussaan erikoista ennätystä: pisin tutkittu luolasto maailmassa. Petzl kehitti ensimmäisenä integroidun otsavalaisimen jo 1973. Petzl kehitti myös LED otsavalaisimet ensimmäisenä. Yritys on kädet vapaana -valaistuksen kehittäjä, reaktiivisen valaistuksen keksijä ja maailman suurin otsavalaisinvalmistaja. Monipistehihnastolla varustetuissa kypärissä sekä kiipeilyvarusteissa Petzl on myös kasvanut maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi. Petzlin suurin tehdas ja korkeanpaikantyöskentelyn koulutuskeskus V.Axess sijaitsee Alppien laidalla Crollesissa vuorten ja luolastojen ympäröimänä. Petzl edustaa suunnittelultaan sekä laadultaan huippua ja on edelläkävijä sekä pioneeri kolmella toimialallaan: Korkeanpaikantyöskentely, kädet vapaana valaistus ja sporttikiipeily.  
Petzl varusteita yhdistää kolme arvoa: tehokkuus, käyttömukavuus ja turvallisuus, jotta ammattilaiset ja vaativat kuluttajat pääsisivät myös kaikkein vaikeapääsyisimpiin paikkoihin - niin yöllä kuin päivällä.

BEAL

Ranskalainen Beal on kiipeilyköysien ja korkean paikan työskentelyn ydinköysien ja -varusteideiden alkuperäisvalmistaja. Bealin vuosittain tuottamat yli 10 miljoonaa metriä köyttä tekevät yrityksestä alansa suurimman. Beal on ISO 9001 sertifioitu.  
 
Beal käyttää 5% köysimyynnistä vuosittain tuotekehitykseen. Beal LAB on ainutlaatuinen tuotekehitysyhteisö jossa teoria kohtaa käytännön ja intohimoiset insinöörit kohtaavat intohimoiset köysien varassa liikkujat. Kyseessä ei ole tavallinen tuotekehitysyhteistyö vaan mm. tunnetiloilla ja fiiliksellä on merkittävä vaikutus vuorovaikutukseen ja lopullisen tuotteen syntymiseen. Beal oli mm. ensimmäinen valmistaja jonka työköydet täyttivät CE EN vaatimukset ja ensimmäinen valmistaja joka toi markkinoille dynaamiset kiipeilyköydet. Suuri uutuus on köysien turvallisuuden uudelle tasolle siirtänyt Uni Core liitosmenetelmä työ- ja sportköysiin. 

Meiltä kaikki putoamissuojaimet ja kattotyöskentelyyn liittyvä.

Soita ja kysy lisää. 0505124602
 
Tuotannosta puolet tehdään Ranskassa Bealin alkuperäistehtaassa ja puolet omassa uudessa huippumodernissa tehtaassa Madagaskarin saarella. Alansa ainoaa täysin perheyrityksenä pysynyttä yhtiötä johtaa Ranskan Viennessä itse Michel Beal.

IKAR

Saksan sydämessä sijaitseva perheyritys Ikar on jo 40 vuoden ajan luonut uusia ja innovatiivisia ratkaisuja korkean paikan työskentelyyn ja ahtaissa tiloissa työskentelyyn. Ikarin tunnetuin tuotelinja on sisäänkelautuvat turvatarraimet, joissa yritys on maailman johtava valmistaja. Käyttäjien turvallisuus on yrityksen prioriteetti #1. Ikarille on myönnetty DIN EN ISO 9001 : 2000 laatusertifikaatti jonka mukaisesti Saksassa sijaitseva tehdas toimii.

Kaikki tarvikkeet: 050 5124602 Jari Räkköläinen

Jousto