Vedenkestävät FeelFree laukut ja reput

Facebook

Valmistajat

Collector

Info

Oy Tokona Ltd on vuonna 2002 perustettu maahantuonti- ja jälleenmyyntiyritys. Pohjana toimii verkkokauppamme jonka tuotekategoria kasvaa päivittäin. Me olemme palvelemassa asiakkaitamme ja meihin voitte ottaa yhteyttä vaikka kasvotusten ja sopia kaupat myyntipisteessämme osoitteessa: Kyläsaarenkatu 14 00580 Helsinki.

Verkkokauppamme valikoimasta löydät aina korkealuokkaisia trendituotteita, joita me ihmiset tarvitsemme lähes päivittäin, esimerkiksi FeelFree Gear reput ja laukut. Olemme suuntautuneet ja painottuneet enemmän rakennusalan tuotteisiin ja meiltä löytyykin myös CE hyväksytyt työkäsineet, - vaatteet, - suojaimet ja työkalut sekä lisäksi myös paljon retkeily- ja vapaa-ajan tuotteita.

Verkkokaupan lisäksi meillä on Raksa24.fi sivut ja palvelu joka on suunnattu rakennusalan yrityksille. RAKSA24 Palvelua laadusta tinkimättä hinnoilla jotka ovat todella kilpailukykyisiä. Kysykää tarjous ja käyttäkää oma kallis aikanne muuhun kuin kaupoissa juoksemiseen. Me palvelemme teitä nopeasti laatumerkeillä ja aina edulliseen hintaan.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ! Laatumerkeillä säästäminen kannattaa aina.

VERKKOKAUPPAOSTOKSIIN MAXELL EB-425 kuulokkeet kaupanpäälle! Niin kauan kuin tavaraa riittää!!

Teitä palvelee yrityksessämme:

Jari Räkköläinen +358505124602

ja

Petteri Kuusela +358400503671

Liity sähköpostilistallemme

Sähköpostiosoite

Checkout - Oma maksutapa kaikille