Vedenkestävät FeelFree laukut ja reput

Facebook

Joustoluotto

Info

Oy Tokona Ltd on vuonna 2002 perustettu maahantuonti- ja jälleenmyyntiyritys. Pohjana toimii verkkokauppamme jonka tuotekategoria kasvaa päivittäin. Me olemme palvelemassa asiakkaitamme ja meihin voitte ottaa yhteyttä vaikka kasvotusten ja sopia kaupat myyntipisteessämme osoitteessa: Sompasaarenlaituri  00540 Helsinki.

Verkkokauppamme valikoimasta löydät aina korkealuokkaisia trendituotteita, joita me ihmiset tarvitsemme lähes päivittäin. Olemme suuntautuneet ja painottuneet enemmän rakennusalan tuotteisiin ja meiltä löytyykin myös CE hyväksytyt työkäsineet, - vaatteet, - suojaimet ja työkalut. Lisäksi meiltä löytyy myös paljon retkeily- ja vapaa-ajan tuotteita. Mikäli kaipaatte jotain tuotetta niin ottakaa yhteyttä, sillä meidän noin 40 000 tuotteen valikoimasta vasta murto-osa on verkkokaupassamme.

Verkkokaupan lisäksi meillä on Raksa24.fi sivut ja palvelu joka on suunnattu rakennusalan yrityksille. RAKSA24 Palvelua laadusta tinkimättä hinnoilla jotka ovat todella kilpailukykyisiä. Kysykää tarjous ja käyttäkää oma kallis aikanne muuhun kuin kaupoissa juoksemiseen. Me palvelemme teitä nopeasti laatumerkeillä ja aina edulliseen hintaan.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ! Laatumerkeillä säästäminen kannattaa aina.

Teitä palvelee yrityksessämme.

Tilaukset ja hintatiedustelut

Petteri Kuusela +358400503671 petteri.kuusela@tokona.fi  petsku@raksa24.fi

Liity sähköpostilistallemme

Sähköpostiosoite

Checkout - Oma maksutapa kaikille